Home
Photo Guidelines
Pricing
Heirlooms in the Making
Artist Bio
Fundraiser Info
Testimonials
Questions and Answers
Gallery
News Articles
Contact Us

  1. DOES THE CHILD HAVE TO SIT STILL?
    Answer: No, it is not necessary. The child sits on the mother's lap, while my assistant distracts the child with a book or toy.

  2. HOW OLD DOES THE CHILD HAVE TO BE?
    Answer: The child needs to be able to hold his/her head up.

  3. HOW LONG DOES IT TAKE?
    Answer: 2 minutes to cut the silhouette; 10 minutes for the whole transaction.

  4. HOW SHOULD I DRESS THE CHILD?
    Answer: In a low neckline like a T-SHIRT or leotard top, in order to be able to see the neck and hairline.

  5. HOW SHOULD I DO HIS/HER HAIR?
    Answer: Anyway child normally wears it. Natural is best.

  6. WHAT IF THE CHILD WEARS GLASSES?
    Answer: Leave them on. It is part of their appearance now. The silhouette may not look as much like the child without them.

  7. WHAT IF I DON'T THINK IT LOOKS LIKE MY CHILD?
    Answer: Joy Anne guarantees your satisfaction.

  8. IF I ONLY WANT ONE COPY, IS IT LESS?
    Answer: No. Both copies, a left and a right, are cut at the same time and you get both.

  9. CAN I GET EXTRA COPIES?
    Answer: YES, there is a nominal charge for each additional copy. Just let her know ahead.

  10. ARE THERE GROUP RATES?
    Answer: No. The rate is per person, times the # of people.

  11. DOES JOY ANNE DO PETS?
    Answer: yes.

  12. DOES JOY ANNE WORK FROM PHOTOS?
    Answer: Yes, see the guidelines for taking photos for Joy Anne to work from.